Srčane bolesti

U vezi sa ovim neprijateljem čoveka, rekao bih br.2 (jer je rak izbio na prvo mesto u zadnjih 10-20 godina), hteo sam da napišem nešto više, ali kratak tekst g. Osave je sasvim dovoljan da sve objasni. Pod uslovom da niste podlegli savremenoj lenjosti i površnosti. Naime, sva istraživanja potvrđuju da se korisnici računara u proseku zadržavaju na svakoj stranici po 7 sec.! Kakva je svrha takvog ponašanja? Čisto glupiranje.
lečenje srca makrobiotika
Nego, da citiram tekst g. Osave oko ove veoma važne teme:
“Smrtnost Amerikanaca od srčanih bolesti je najveća u svetu, a zapadna medicina ne može da im se suprotstavi ni preventivnim ni kurativnim sredstvima i pored toga što se troše milioni za istraživanja. Prema našoj medicini, mnogobrojni uzroci srčanih bolesti su svi iz jin kategorije. Srce je jedan od najviše jang organa našeg tela (posle bubrega) i prema tome njegov najveći neprijatelj je jin.
      Mogla bi se napisati obimna knjiga o srčanim bolestima. Ja za to nemam vremena, međutim vi biste mogli da je ispišete primenjujući dijetu br.7 sa gomasiom (br.42), šoju (tamari), teka (br.127).
Ako je vaš slučaj težak možete da probate ran-šo (umutite jedno jaje, dodajte mu duplo manju količinu soja sosa (tamari) i popijte na iskap. Uzimajte jednom dnevno,ali ne više od tri dana za redom, kao ni pre spavanja. Ovaj lek je dobar za srčane bolesti. Jaje bi trebalo da bude oplođeno (jedan kraj bi trebalo da bude zaobljen, a drugi zašiljen). Takođe primenjivati br.158, br. 147, br. 119, br. 140, br. 109. Piti što je manje moguće. Pre odlaska na spavanje uzeti jednu kafenu kašičicu gomasija ili šoju (tamarija).”
Ipak imam da vam dodam tri veoma važne stvari koje mogu da budu od presudnog značaja:
1. U slučaju lošeg rada srca, prilikom mokrenja ćete osetiti miris zagorelog;
2. Ako donja usna poprimi ljubičastu boju, znajte da se bliži infarkt;
3. Za dobar rad srca, održavajte u dobrom stanju tanko crevo i pluća i nemojte površno disati;

Post Comment