Kineska smrt

kuvar Ovde ćete videti malo poznat način mučenja i ubijanja neprijatelja i zarobljenika u drevnoj Kini. Zasnovan je na vrhunskom poznavanju ishrane kroz principe ijn/janga. Posle ovog teksta bi trebalo da bude jasnija uloga svega onoga što unosimo u svoj organizam.

Naime, stari kinezi su ovaj metod primenjivali tako što su žrtvi davali da jede dovoljno mesa i vode koliko hoće. U principu, takva ishrana je bila lišena skroba koji daje životnu energiju (organizam slabi), potrebnih vitamina koji se nalaze u žitaricama i biljnih vlakana koja upijaju razne toksine i čiste creva, uz velike količine toksina iz mesa, masnoća, nepotrebnih količina proteina koji truju jetru. Meso veoma brzo zasiti, ali se brzo i ogladni tako da apetit raste. Prvi poremećaji varenja i funkcionisanja organa se osećaju već posle dan- dva. Budući da se meso sastoji od vode, proteina, malo minerala, vitamina i masnoća (to su sve sastojci koje organizam apsorbuje do kraja) ne ostaje mnogo otpadaka od kojih bi se formirala stolica (fekalije), a creva postaju prazna i lenja. To ubrzo dovodi do zatvora. Organizam postaje sve više i više zatrovan, uključujući i mozak. Dan za danom funkcije otkazuju jetra, zatim bubrezi, pluća i srce. Javljaju se fobije i halucinacije. Disanje je sve kraće, a puls srca i aritmije se pojačavaju. Počinju jaki bolovi u telu a uskoro i gangrene. Koža takođe počinje da propada. Počinje truljenje iznutra celokupnog organizma i javlja se ludilo. Ako bi takva osoba i prestala da uzima hranu smrt se ne bi mogla zaustaviti. Smrt nastupa u roku od dvadesetak dana i to u teškim mukama.

Post Comment