Iskustva

 

Negde ovih dana je punih dvadeset godina kako učim i primenjujem makrobiotiku (a sada imam 53 god.), a šesnaest kako savetujem ljude u nastojanju da im pomognem da pobede njihove zdravstvene probleme. Za sve te godine za savet se javilo, po nekom približnom računu, oko 1400 osoba sa veoma raznolikim problemima i bolestima. Kod onih koji su se poslušno pridržavali saveta, rezultati u poboljšanju i izlečenju su uvek bili izvanredni, a ponekad i na granici čuda! Budući da se na primerima najbolje može naučiti i razumeti, navešćemo vremenom puno upečatljivih slučajeva uspeha i neuspeha (kod onih koji nisu imali vere, snage ni zdravog rasuđivanja).

2 Comments - Write a Comment

 1. Radisa Jelesijevic · Edit

  Ja sam covek koji je imao secernu bolest ili dijabetes 20 god. i uz pomoc makrobiotike i savete ovog coveka od prvog dana skinuo secer sa 20 jedinica skinuo na 6,7 ,a danas je treci dan i nekoristim insulin i secer mi je do 5,4 do 6,7 i svi koji neveruju u ovu vrstu medicinu mnogo se varaju

  Reply
  1. Hvala Radiša,

   Meni si se lično zahvalio, a ovaj komentar će možda pomoći nekom drugom ko bude pročitao. Želim ti da izdržiš na ovom pravom putu, zdravlje i dugovečnost! Pozdrav.

   Reply

Post Comment